Bent u opzoek naar een échte oliebollenleverancier die op korte termijn grotere hoeveelheden ambachtelijke oudjaarslekkernijen kan leveren? Zoek dan niet verder! Al generaties lang leveren wij dé perfecte ambachtelijke oliebol aan zowel particulieren als verenigingen. Bent u van plan om in de decemberperiode op uw vereniging een goed gevulde kantine met heerlijk verse oliebollen en andere diverse lekkernijen? Plaats dan vandaag nog een bestelling of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verras uw trouwe leden met iets lekkers!

U bent ongetwijfeld extreem blij met ieder lid van uw vereniging. Om uw waardering naar de leden van de vereniging te uiten kunt u ervoor kiezen om in het gebouw van de vereniging in bijvoorbeeld de kantine een aantal heerlijke schalen vol met verse oliebollen, appelbeignets en nog andere diverse lekkernijen neer te zetten. Op deze manier zit er voor ieder wat wils bij en voelen de leden zich even speciaal en in het zonnetje gezet.

Mocht u uw waardering van de leden nog meer en persoonlijker willen laten merken is het laten bezorgen bij de leden thuis wellicht iets voor u. Afhankelijk van het soort vereniging kan het een leuk idee zijn om uw leden op een leuke en authentieke manier thuis te verrassen. Wij kunnen bij uw leden langsgaan om bij ieder van hen een leuk pakketje met verse ambachtelijke oliebollen te bezorgen. Zo kunt u uw leden op een persoonlijke manier laten weten dat u ze waardeert en aan hen denkt. Bekijk hier ons volledige assortiment!

Een ledenfeest georganiseerd voor uw vereniging?

Wij weten maar al te goed hoe complex en stressvol het kan zijn om een feest te organiseren. Er lijken wel oneindig veel dingen geregeld te moeten worden. Wanneer u denkt alles goed geregeld en georganiseerd te hebben gaat er nog iets mis of komt er nog van alles bij. Wij zijn er om in ieder geval een deel van de stress weg te nemen! Een feest zonder traditionele lekkernijen is natuurlijk minder leuk, en al helemaal als dit feest rond december plaatsvindt. Gelukkig kunnen wij tot grote hoeveelheden versgebakken oliebollen, appelflappen, wafels en appelbeignets leveren. Wij hebben ervaring om dit te doen voor verenigingen en denken dus ook graag met u mee!

Heeft u speciale wensen of verzoeken wat betreft de levering, aankleding of ingrediënten? Laat het ons absoluut weten!

Geen last van een overheersende oliebollenlucht op uw vereniging

Alles wat u bij ons besteld is standaard goed verpakt. Dit zorgt ervoor dat niet alleen de oliebollen en andere lekkernijen heerlijk vers blijven, maar ook de geur beperkt blijft. U zit er hoogstwaarschijnlijk niet op te wachten om door uw hele pand, kantoor of winkel een overheersende oliebollengeur te hebben die er ook tot ver na de jaarwisseling nog hangt. We zorgen er dan ook voor dat de zakken afgesloten zijn en dus de geur zover als mogelijk beperkt blijft.

Bezorging op locatie of afhalen

U kunt ervoor kiezen om zelf de bestelling op te halen, dit kan bij een van onze vestigingen in Den Haag en Rijswijk. Grotere bestellingen kunt u bij ons afhalen in Pijnacker. Mocht u hier nou geen tijd voor hebben en liever de volledige bestelling bezorgd krijgen op locatie, dan kan dat ook! Wij bezorgen alle bestellingen namelijk op aanvraag op locatie. We raden u wel aan om dit tijdig door te geven zodat u zeker weet dat alles op tijd bezorgd wordt. Voor bezorging van uw bestelling kunnen kosten in rekening gebracht worden, neem hiervoor contact met ons op.