Bij oliebollenopdezaak.nl kunt u naast zakelijke bestellingen uiteraard ook als particulier gewoon terecht voor kleinere bestellingen! Wij bieden u een online webshop waar u snel en eenvoudig uw bestelling kunt plaatsen. Deze kunt u vervolgens op een van onze locaties ophalen, dan zorgen wij ervoor dat deze tijdig voor u klaar staat! Niet in de gelegenheid om zelf uw bestelling op te halen? Geen probleem! Met onze bezorgservice heeft u wanneer u voor 22:00 besteld u bestelling de volgende dag nog in huis! Wilt u een vriend of familielid verrassen? Dan kan dat ook met onze bezorgservice! Voor ambachtelijke, verse oliebollen en andere oudejaarsdag lekkernijen bent u hier aan het juiste adres!

Voor 22:00 besteld, morgen nog genieten!

In onze online webshop kunt u overzichtelijk ons gehele assortiment bekijken. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u snel en makkelijk uw bestelling plaatsen. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op een van onze locaties op te halen. Wij hebben vestigingen in Den Haag, Pijnacker en Rijswijk. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw bestelling zelf op te halen bij ons, dan komen wij graag naar u toe. Geef dan online aan dat u van onze bezorgservice gebruik wilt maken. Voor een meerprijs bezorgen wij uw bestelling door heel Nederland bij u op locatie!

Verras een familielid of vriend met oliebollen als cadeau!

Wie houdt er nou niet van een verrassing van een van zijn of haar geliefden? En al helemaal als dit ook nog eens een lekkere verse verrassing is die opgegeten kan worden. Verras een vriend, vriendin of familielid met een cadeaupakket van oliebollenopdezaak.nl! U kunt ons gehele assortiment als cadeau laten opsturen naar iemand die u wilt verrassen of laten weten dat u aan hem of haar denkt. We kunnen bij de bestelling een persoonlijke boodschap leveren om te laten weten van wie het pakketje komt.

Ophalen op een van onze locaties

Wanneer u in de hectische decembermaanden niet veel thuis bent en u dus niet precies weet wanneer u thuis bent, dan kunt u uiteraard ook gewoon uw bestelling ophalen! Wij hebben twee gezellige oliebollenkramen gevestigd in Den Haag en Rijswijk. Hier kunt u vanaf 15 oktober elke dag bij ons terecht voor al uw oudjaarsgebak. Bij deze kramen worden de hele dag verse ambachtelijke oliebollen en al onze andere lekkernijen gemaakt. Bij onze bakkerij in Pijnacker kunt u ook terecht voor het afhalen van uw online geplaatste bestelling.

Wat kunt u allemaal bij ons bestellen?

Anders dan onze naam wellicht anders doet vermoeden hebben wij een veel breder assortiment dan alleen oliebollen. Hoewel oliebollen natuurlijk voor velen dé december lekkernij is, zijn er nog een aantal verrukkelijke lekkernijen die ook erg populair zijn rondom deze periode en eigenlijk niet mogen ontbreken. Ons gehele assortiment wordt door ons team van ambachtslieden gemaakt. Ieder van hen is opgegroeid in het vak en hebben liefde voor de producten. Al onze producten worden geleverd met gratis ruim voldoende poedersuiker en servetten!

Oliebollen en krentenbollen

Wat zijn de decembermaanden zonder een heerlijke verse oliebol? Wij hebben uiteraard verse ambachtelijke oliebollen in ons assortiment, zowel naturel als met krenten. Deze worden volgens grootmoeders recept gebakken met enkel en alleen de beste ingrediënten. Het beslag wordt met de hand geslagen en ook met de hand in de olie ingeknepen. Door de vele generaties aan ervaring kunnen wij voor u de perfecte oliebol maken. Gemiddeld eet een Nederlander in december 8 oliebollen, wanneer u in deze periode iets organiseert kunnen onze ambachtelijke oliebollen dus zeker niet ontbreken.

Authentieke Appelbeignets

Een échte oudjaars knaller is de appelbeignet! Naast de oliebol is dit tijdens de periode rond de jaarwisseling een van de meest populaire lekkernijen. Dit typische oudejaarsgebak wordt vaak verward met de appelflap, maar is wel degelijk iets compleet anders. De appelbeignet wordt namelijk gemaakt van bladerdeeg met een schijf appel en de niet te ontbreken amandelspijs in het midden. Als laatste worden de appelbeignets gesuikerd met kaneelsuiker.

 

Grootmoeders Appelflappen

Gedurende het hele jaar worden er appelflappen gegeten in Nederland, maar met de jaarwisseling horen ze er voor iedereen ècht bij. De appelflappen die wij in ons assortiment hebben zijn niet de moderne driehoeken met bladerdeeg. Onze appelflappen worden geheel ouderwets volgens grootmoeders recept gebakken. Dit vergt ambachtelijke producten en handelingen. De Brabantse appelschijven worden door een oudhollands beslag gehaald en gebakken in olie. De appelflappen zijn extra lekker wanneer ze gegarneerd worden met poedersuiker.

Wafels met of zonder chocolade

Al honderden jaren zijn wafels een populaire en onmisbare lekkernij bij verschillende volksfeesten. De laatste jaren zijn wafels steeds populairder geworden in de decemberperiode. Onze wafels worden gemaakt met en zonder chocolade. U heeft de keuze tussen witte chocolade, melkchocolade of een combinatie daarvan. De wafels kunnen naar ieders wens gegarneerd worden, we zien uw persoonlijke wensen of verzoeken graag tegemoet.

Wijn & champagne

Naast deze lekkernijen is het voor bepaalde gelegenheden van groot belang om ook een aantal heerlijke wijnen of champagnes te schenken. Wij hoeven u niet te vertellen dat er bij een feestje wijn en champagne horen, en al helemaal in de decembermaanden kan een goede rode of witte wijn of champagne dus niet ontbreken. Om u van gemak te voorzien kunt u bij ons ook een aantal met zorg uitgekozen wijnen en champagnes bijbestellen. Bekijk hier ons assortiment aan bijpassende wijnen en champagnes voor iedere gelegenheid.

Oliebollenopdezaak.nl

Al 3 generaties lang worden door onze familie oliebollen gebakken, en niet zomaar oliebollen! De basis van ons geheime oliebollenrecept is al ruim 60 jaar oud en werd samengesteld door onze grootouders. Vandaag de dag vormt dit recept nog steeds de basis van onze ambachtelijke verse oliebollen. Uiteraard hebben we door de jaren heen wat veranderingen doorgevoerd om het recept te verfijnen en de producten nóg lekkerder te maken.

Door de jarenlange ervaring leveren wij u dé perfecte oliebol die nog steeds op de traditionele manier wordt gemaakt, namelijk met de hand. Het beslag wordt met de hand geslagen en de olie wordt ook handmatig ingeknepen in het beslag. Ons team van ambachtslieden heeft liefde voor het vak en de producten, en dat proeft u! Onze voorouders zijn begonnen met 1 kraam en vandaag de dag is dit uitgegroeid tot bedrijf met oliebollenkramen in Den Haag en Rijswijk. Daarnaast hebben we voor de grotere bestellingen een heuse oliebollenbakkerij gevestigd in Pijnacker. Kortom, dit is waar u moet zijn voor de beste oliebollen van het land!