Bent u opzoek naar ambachtelijke oliebollenleverancier die op korte termijn grote hoeveelheden kan leveren? Dan bent u hier aan het juiste adres. In onze oliebollenbakkerij kunnen wij grote hoeveelheden produceren met alle smaak en liefde die u van ons gewend bent. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw medewerkers of zakelijke relaties verse oliebollen op locatie geleverd krijgen, zo laat u zien dat u de ontvanger waardeert, en aan hem of haar denkt. Dit bevordert zowel het zakelijke als relationele aspect.

Oliebollen als relatiegeschenk

Wilt u een van uw zakelijke relaties verrassen met een aantal oliebollen of iets anders uit ons assortiment? Uit ervaring blijkt dat een klein gebaar al heel erg veel kan doen voor een zakelijke relatie. Vandaag de dag is het aantal contactmomenten en de manier waarop, met de klant erg veranderd. Het contact dat er nog met de klant is moet van hoge kwaliteit zijn en waarde leveren voor de klant, en dat begrijpen wij. Vandaar dat wij op een professionele en attente manier dit voor u kunnen verzorgen.

Wanneer u een potentiele klant verrast met een klein gebaar, dan kan dit heel erg positief uitpakken voor uw bedrijf en is de kans op een goed begin van een vruchtbare relatie al een stuk dichterbij. Mocht u nou wat meer willen investeren in de relatie met de betreffende klant dan kunt u er natuurlijk ook nog voor kiezen om meerdere producten uit ons assortiment te bestellen voor de klant, denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede fles wijn of champagne.

Oliebollen voor uw medewerkers

Zonder uw medewerkers is uw bedrijf niet wat het nu is, voor veel bedrijven zijn de medewerkers onmisbaar. Als het goed is werkt iedereen hard voor de onderneming en doen zij hun uitstekende best om zo goed mogelijk werk te leveren. Personeelsleden mogen daarom dus ook best weleens in het zonnetje gezet worden. Een leuke en originele manier om dit te doen is door op kantoor oliebollen neer te zetten die iedereen kan pakken, hier kan bijvoorbeeld een bedankje bij worden gelegd. Ook zou u ervoor kunnen kiezen om het een stukje persoonlijker en intiemer te maken door het thuis te laten bezorgen. U kunt dan voor het gehele gezin oliebollen laten langsbrengen met daarbij een dankwoord voor de inzet.

Lekkernijen voor bij de nieuwjaarsreceptie

Wanneer u een nieuwjaarsreceptie organiseert is er 1 ding wat absoluut niet mag ontbreken: oliebollen natuurlijk! Want wat is nou een nieuwjaarsreceptie zonder oliebollen? U kunt ervoor kiezen om op locatie van allerlei ambachtelijk oudejaarsgebak te laten bezorgen. Wij hebben een breed assortiment aan vers gemaakte soorten lekkernijen die ideaal geschikt zijn voor een dergelijke gelegenheid. Uw bestelling kan op locatie door heel Nederland bezorgt worden. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Klik dan hier en bestel gelijk!

Geen last van een overheersende geur in uw winkel of op kantoor.

Alles dat u bij ons besteld is uiteraard goed verpakt. Dit zorgt ervoor dat niet alleen de oliebollen en andere lekkernijen heerlijk vers blijven, maar ook de geur beperkt blijft. U zit er natuurlijk niet op te wachten om door uw hele pand, kantoor of winkel een overheersende oliebollengeur te hebben die  ook tot ver na de jaarwisseling nog overheerst. We zorgen er dan ook voor dat de zakken afgesloten zijn en dus de geur zover als mogelijk beperken.

Uiteraard krijgen zakelijke klanten bij ons ten alle tijden een factuur opgestuurd bij de bestelling.